søndag 31. oktober 2010

OKTOBER ROCK ORKANGER
Da har damene vært på konsert igjen. Denne gangen på Orkanger.

Det var et noe glissent publikum da det første bandet, Babdet Session entret senen. Men det skulle ta seg opp ut på kvelden. Nå skal det også sies at det var en god del som satt ved bordene å koste seg med en god Dahls :)


Bandet Session var ukjent for meg. Men med cover låter som vi kjenner fra før gjorde gutta en god jobb.
Bænzin var også ukjent for meg. Men nye band er alltid morsomt å få med seg, og dette var den rette sjangeren, og dette var ikke det værste jeg har hørt.



The Wall, som navnet sier er et Pink Floyd tribute band. Jeg har egentlig aldri hatt noe spesielt forhold til Pink Floyd, men The Wall gjorde ikke skam på musikken. For Pink Floyd fans var dette sikkert en bra opplevelse.

Så var det klart for Nazareth. Dahls pilsen kom på plass på senen.
Jeg har vært på mange konserter med store navn i sommer. Alice Cooper ( 2 ganger :)), Irone Maiden, Gary Moore, KISS, AC/DC for å nevne noen. Men aldri har jeg sett så mange vakter ved senen som på Nazareth konsert. 18 stk på det meste. Men det var hyggelige vakter da.
Når vaktene bøyer seg ned slik at vi skal få tatt bilder, skal man ikke klage.
Nazareth entret senen med kun ett orginalmedlem.

Folk gikk bananas. Gjerdene holt på å svikte, så vaktene måtte støtte opp. Vi sto som vanlig fremst, og med vaktenes godkjenning spente vi fra mot gjerdet og presset bakover. Ikke at det hjalp stort i lengden. Og dette var på en Nazareth konsert på Orkanger. Sånt press som dette opplevde vi ikke på noen av de store konsertene vi har vært på i sommer. Vi kunne jo ikke annaet en å le. Surrialistisk må man vel kunne si det var.

Noen fler folk hadde det også kommet. Pluss at alle som satt ved bordene da første band spilte hadde satt Dahls ølet fra seg og presset seg mot senen.


I mens gjorde Nazareth jobben sin på senen.


Som de ekte skottene de er var også sekkepipa med i reportuaret. Dream On, Love Hurts og Kokain ble framført til folks store glede. Det var veldig dårlig lyd, så syngingen sto vi for selv. Det var en artig opplevelse, men det er veldig synd for Nazareth at lyden var så dårlig. Folk ville nok ha hatt en mye bedre musikk opplevelse med bedre lyd. Dette er noe arransjørene bør gjøre noe med til neste år.

Med Nazareth som headliner fant jeg det litt rart at det var Stargazer som avsluttet kvelden. Kanskje ble det for sent for gamlegutta i Nazareth, ikke vet jeg. Stargazer er et fremadstormende band fra Trondheim. Det var uansett en bra avsluttning på kvelden.
Dette var vel den siste konserten for i år. Vi har hatt en utrolig musikk sommer. Litt trist den er over nå. Men vi får bare starte planleggingen for neste sommer, slik at vi har noe å se frem til :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar